Słodki staż: 1977
Typ cukrzycy: Typ 1
Leczenie: Peny
Wysłany: 23-02-2010, 21:52
Mija 22 dni od momentu zarejestrowania (2010/01/31 21:31) tego ekranu i póki co tylko jedna osoba czyli ja to zgłosiła. Dodam, że identyczny (lub podobny) ekran ukazał mi się kilka minut, może godzin wcześniej ... (niestety nie pamiętam dokładnie) ale pośpieszyłem się i klepnąłem w link powtórnie zamiast zrobić PrSc. Zatem było to zjawisko incydentalne spowodowane najprawdopodobniej np.drobną czynnością konserwatorską witryny ...
_________________ 'Błyski szczegółów składają się na światło prawdy' ! Gość, tu obejrzysz to co już pokazywałem na Forum i sporo więcej!
Wysłany: 26-02-2010, 13:44
K@rol napisał/a:
Też to widziałem. Ale afery bym nie kręcił z tego powodu
Afery to raczej Ty się doszukujesz A tak przy okazji czy mógłbyś podać w miarę wiarygodną porę dnia i liczbę tych 'widzeń'? Pytam bo zdecydowanie jesteś najaktywniejszą osobą na Forum
_________________ 'Błyski szczegółów składają się na światło prawdy' ! Gość, tu obejrzysz to co już pokazywałem na Forum i sporo więcej!
Wysłany: 26-02-2010, 21:58
Wienio1 napisał/a:
A tak przy okazji czy mógłbyś podać w miarę wiarygodną porę dnia i liczbę tych 'widzeń'?
Nie pamiętam. Jakoś z miesiąc temu. Może nie cały. Widziałem to ze dwa razy. Jakoś po południu. Później nigdy się to nie zdażyło więc dlatego napisałem o tym kręceniu afery
_________________ -
Biegam bo chodzenie jest przereklamowane...
-
Słodki staż: VI.1996
Wysłany: 08-06-2010, 18:20
Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano występowały problemy z jednym z łączy (taką informację dostałem od naszego usługodawcy). W obecnej chwili wszystko powrócił do normy i nie powinno być problemów z dostępem do strony.
Słodki staż: 27.02.1987
Wysłany: 04-08-2010, 16:26
Przez chwilę ukazał się taki oto kom.
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User wmagcpw_forumuz already has more than 'max_user_connections' active connections in /home4/wmagcpw/public_html/forum-mc/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
User wmagcpw_forumuz already has more than 'max_user_connections' active connections
Wysłany: 09-08-2010, 09:17
wojtas71 napisał/a:
to mamy jasność i wyjaśnienie od fachowej osoby
wojtas71, powiedzmy sobie - na bezrybiu i rak ryba ...
PS. Jak skończę odliczać do 6-ciu (m-cy) i ekran się nie pojawi, uznam sprawę za załatwioną ...
[ Dodano: 11-08-2010, 09:07 ]
Niestety, wczoraj w godzinach późnopopłudniowych ekran pojawił mi się w 2 kolejnych próbach wejścia na forum ... W 3-ciej zalogowanych było 6 użytkowników ...
[ Dodano: 12-08-2010, 08:15 ] wojtas71, wczoraj w godzinach późnowieczornych (przed 22-gą) masakra ... Przez prawie 1/2 h praktycznie nie mogłem na forum wejść ani nic zrobić ... Ekrany przestałem liczyć ... ale było ich ponad 10 ... Naprawdę już nie wiem, czy akurat ja mam pecha czy ludzie po prostu nie zwracają uwagi ... Tak czy siak problem jest
Słodki staż: luty'2010
Leczenie: Pompa
Wysłany: 26-08-2010, 14:01
Próbując wejść na stronę forum z komputera domowego zostaję dziś automatycznie przekierowany na stronę http://forum.mojacukrzyca...pendedpage.cgi, z komunikatem
This Account Has Been Suspended
Z komputerów 'pracowych' dostaję się do forum bez problemów. Proszę o interwencję.
Wysłany: 27-08-2010, 09:00
K@rol napisał/a:
Chwilowe problemy techniczne a tu wielka panika
Rozumie. że mimo zdecydowanie ponadstandardowego korzystania i przebywania na forum problemy z dostępem Cię omijają MSZ to nie są jak eufemistycznie je nazywasz chwilowe problemy ...
PS. Z komórki dostęp już mam ... za admina i ekipę ... Mam kilka pomysłów ... Służę ew. pomocą na priv ...
Słodki staż: 2 lata
Leczenie: Pompa
Wiek: 34 Dołączyła: 24 Lut 2010 Posty: 1293 Skąd: kujawsko-pomorskie
Wysłany: 27-08-2010, 21:29
U mnie działało normalnie.
_________________ Paradigm 722; Quick-set; MiniLink; Contour TS & LINK
Nie znam się na cukrzycy, znam tę chorobę tylko na jednym przypadku malutkiego dziecka (Karolina - 3,5 roku)
Słodki staż: 27.02.1987
Wysłany: 28-08-2010, 21:32
Ja jak wszyscy też miałem problem z portalem o forum nie wspomnę
Klikając kilkanaście razy na stronę MC za każdym razem jeden i ten sam napis w dwóch paskach :
ACCOUNT SUSPENDED (górny lewy róg)
THIS ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED (centralnie na środku)
Jak dobrze, że już po wszystkim, aż nie mogę teraz wyjść tak się zasiedziałem
Słodki staż: lipiec
Wysłany: 28-08-2010, 22:42
W tej sprawie trzeba niestety pisac do firmy w ktorej jest wykupiony hosting gdyz zostalo zablokowane konto
Nie wiem w jakiej firmie jest ale jak widac wystepuje rozne problemy
Każde konto usług hostingowych posiada ograniczenia w ilości przesłanych danych.
Poziom ograniczeń jest uzależniony od posiadanego pakietu.
Jesli je przekroczy czesto widnieje taki komunikat
Dobrze ze juz chodzi
_________________ Mama Natalki
agness-design.pl
Ostatnio zmieniony przez Agness 28-08-2010, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Każde konto usług hostingowych posiada ograniczenia w ilości przesłanych danych.
Poziom ograniczeń jest uzależniony od posiadanego pakietu.
Jesli je przekroczy czesto widnieje taki komunikat
Wydaje mi się, że gdyby to było przyczyną, to nikt by nie miał dostępu do forum. A tylko część osób miała problemy.
_________________ Każdy hipokryta jest głupcem.
Gdyby ludzie wiedzieli, kiedy umrą, prawdopodobnie wcale by nie żyli.
Terry Pratchett
Słodki staż: VI.1996
Wysłany: 29-08-2010, 18:59
Witam,
faktycznie w czwartek i piątek występowały problemy z dostępnem do portalu i forum. Wina leżała po stronie firmy hostingowej. Wszystko zostało już wyjaśnione i od piątku działa poprawnie.
Jeżeli w przyszłości wystąpią problemy proszę pamiętać, że zawsze można (za co dziękuję tym co zrobili tak teraz) powiadomić mnie na GG: 47749 lub telefonicznie: 888 560 985.